RSS

Exercícios: Definite and Indefinite Articles (Artigos Definido e Indefinido)

12 fev

1. I love living in this __________ city.
a) no article
b) a
c) the

2. Generally speaking, __________ boys are physically stronger than girls.
a) a
b) no article
c) the

3. Bill enjoys reading __________ mystery novels.
a) a
b) the
c) no article

4. __________ girl that I told you about is standing over there.
a) A
b) The
c) no article

5. Where did you go last night? We went to __________ restaurant that you recommended.
a) the
b) a
c) no article

6. He is __________ really good person.
a) the
b) a
c) no article

7. My brother is __________ expert at fixing cars.
a) the
b) no article
c) an

8. __________ Paris is a beautiful city.
a) A
b) no article
c) The

9. My __________ teacher’s name is William.
a) no article
b) a
c) the

10. We got our son __________ dog for Christmas.
a) the
b) a
c) no article

ANSWERS:
1- a; 2-b; 3-c; 4-b; 5-a; 6-b; 7-c; 8-b; 9-a; 10-b

 
Deixe um comentário

Publicado por em 12 de fevereiro de 2012 em Exercícios

 

Deixe uma resposta

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s

 
%d blogueiros gostam disto: