RSS

Exercícios: Conjunctions (Conjunções)

13 maio

 

1.

  Receptionists must be able to relay information ______ pass messages accurately.
               
    (A) or  
    (B)

and

 
    (C) but  
    (D) because  
               
2.   I did not go to the show ______ I had already seen it.
               
    (A) until  
    (B)

because

 
    (C) so  
    (D) but  
               
3.   Mary is a member of the Historical Society ______ the Literary Society.
               
    (A) as  
    (B) or  
    (C)

and

 
    (D) but  
               
4.   Read over your answers ______ correct all mistakes before you pass them up.
               
    (A) or  
    (B)

and

 
    (C) because  
    (D) while  
               
5.   Keep the food covered ______ the flies will contaminate it.
               
    (A)

or

 
    (B) and  
    (C) until  
    (D) though  
               
6.   ______ he is thin, he is strong.
               
    (A) But  
    (B) As  
    (C)

Though

 
    (D) Because  
               
7.   Susie ______ phoned ______ wrote after she left home.
               
    (A) either,  or  
    (B)

neither,  nor

 
    (C) while,  and  
    (D) though,  or  
         
8.   She had an unpleasant experience ______ she was in Thailand.
         
    (A) but  
    (B) and  
    (C) because  
    (D)

while

 
         
9.   The committee rejected the proposal ______ they did not think it was practical.
         
    (A) or  
    (B) but  
    (C) though  
    (D)

because

 
         
10.   John welcomed his guests ______ offered them drinks.
         
    (A)

and

 
    (B) while  
    (C) until  
    (D)

as

 

 

Answers

1B    2B    3C    4B    5A    6C    7B    8D    9D    10A

 
1 comentário

Publicado por em 13 de maio de 2012 em Exercícios

 

Uma resposta para “Exercícios: Conjunctions (Conjunções)

  1. ianis

    8 de fevereiro de 2013 at 10:01 pm

    muito legal, interessante, quando procuramos e conseguimos encontrar documentos, materiais, obrigada.

     

Deixe uma resposta

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s

 
%d blogueiros gostam disto: