RSS

Exercícios: Plural of Nouns (Plural dos Substantivos)

26 abr

1. They decided to build two…………in the city. (church)
a. Churches
b. Church
c. Churchs

2. The man who tried to rob Jake had three……………..when the police arrived.(knife)
a. Knifes
b. Knives
c. Knife

3. They suspected their……………were following them after work.(wife)
a. Wifes
b. Wife
c. Wives

4. Do you think the………….will like this Santa Claus? Are you sure? (child)
a. Childrens
b. Childs
c. Children

5. What do you hope the……………are going to do about it?(manager)
a. Managers
b. Manageres
c. Manager

6. I asked her to wash the……………right away.(dish)
a. Dishs
b. Dishes
c. Dish

7. She said: “I hate……………!” (mosquito)
a. Mosquitos
b. Mosquitoes
c. Mosquitous

8. I don’t like the noise…………….make. (cell phone)
a. Cell phones
b. Cell phone
c. Cells phone

9. Why don’t you drop by the supermarket and buy some………………..? (apple)
a. Apples
b. Apple
c. Applees

10. There are a lot of………………in São Paulo.(disco)
a. Discoes
b. Discos
c. Disco

Answers:

1. a
2. b
3. c
4. c
5. a
6. b
7. b
8. a
9. a
10. b

 
Deixe um comentário

Publicado por em 26 de abril de 2013 em Exercícios

 

Deixe uma resposta

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s

 
%d blogueiros gostam disto: